Beckhoff tukee lääketieteen teknologiayrityksiä
Kansainvälinen taistelu koronavirusta vastaan
Beckhoff tukee lääketieteen teknologiayrityksiä

Koronavirus pitää maailman varpaillaan. Kun Kiina on jo selviytynyt epidemiahuipusta, tartuntaluvut kasvavat tällä hetkellä erityisesti Euroopassa ja Yhdysvalloissa räjähdysmäisesti. Useat valtiot ovat vähitellen määränneet kansalaisilleen ulkonaliikkumiskieltoja ja muita laajoja toimenpiteitä, jotta voidaan estää keuhkoihin vaikuttavaa vaarallista Covid-19-tautia aiheuttavaa koronavirusta leviämästä. Samaan aikaan tutkijat etsivät rokotetta, joka voisi suojata koronavirukselta erityisesti riskiryhmiä. Lääketieteen teknologiayrityksillä ympäri maailmaa on nyt kädet täynnä työtä valmistaessaan kiireellisesti tarvittavia varusteita, joissain tapauksissa on käytössä myös Beckhoffin teknologiaa.

Hengityskoneita Saksan teho-osastoille

Eräs saksalainen perheyritys sai juuri äskettäin Saksan hallitukselta tilauksen valmistaa 10 000 hengityskonetta, jotka lisäisivät Saksassa tällä hetkellä olevien 28 000 tehohoitopaikan määrää noin kolmanneksella. Näihin tehohoidon vuodepaikkoihin sisältyy yleensä hengityskone, josta vakavan koronavirustaudin saaneet potilaat ovat riippuvaisia. Tavoitteena on saada jokaiselle sairastuneelle hänen tarvitsemansa hoito.

Jotta tämä yritys pystyy valmistamaan ja testaamaan näitä erittäin monimutkaisia hengityskoneita, se tarvitsee Beckhoffin teollisuus-PC:itä. Tilattujen laitteistojen nopean toimituksen lisäksi Beckhoff on tarjonnut yritykselle apuaan ohjauskaappien rakentamisessa, asennuksessa ja ohjelmoinnissa. Beckhoffille on erittäin tärkeää, että tehtävä suoritetaan mahdollisimman nopeasti ja siten pystytään pelastamaan mahdollisimman paljon ihmishenkiä.

Onnistumiseen vaaditaan kuitenkin muutakin kuin tehohoidon kapasiteetin lisäämistä. Oleellisinta on, että koko kansa noudattaa valtakunnallisten ja paikallisten viranomaisten määräämiä suojatoimenpiteitä. Vain siten voidaan hidastaa tartuntamäärien kasvua.

Koronavirustestejä potilaille Yhdysvalloissa

Koronavirustartunnan saaneiden määrä on kasvanut viime päivinä dramaattisesti myös Yhdysvalloissa. Jotta voidaan todeta mahdollisimman paljon tartuntoja ja hoitaa niitä, eräs lääketieteen teknologiayritysYhdysvalloissa valmistaa parhaillaan massoittain erityisiä koronavirustestejä. Testien suuren kysynnän kattamiseksi yrityksen täytyy nopeasti vahvistaa tuotantokapasiteettiaan uusilla koneilla ja olemassa olevien laitteistojen päivityksillä. Tässä kuvaan astuvat Beckhoffin luotettavat ja tehokkaat teollisuus-PC:t, ohjelmistot ja käyttötekniikka.

Sveitsin Beckhoff tarjoaa tukea lääketieteen teknologian asiakkaille

Samaan aikaan kun koronavirus ajaa useita työpaikkoja vaikeaan tilanteeseen, lääketieteen teknologiaresursseja tarvitaan yhä enemmän. Näiden yritysten täytyy lisätä henkilöresurssejaan useilla osastoilla, jotta ne voivat toimittaa kiireesti tarvittavat lääketieteelliset varusteet mahdollisimman nopeasti. Sveitsin tytäryhtiömme auttaa kahta tällaista lääketieteen tekniikan alan asiakasta. Toinen rakentaa elintärkeitä hengityskoneita ja toinen toimittaa testejä koronaviruksen diagnosointiin. Molemmat yritykset voivat luottaa Sveitsin Beckhoffin tukeen.

Beckhoff taistelee aktiivisesti koronavirusta vastaan huippumodernin teknologian sekä työntekijöidensä kokemuksen ja tietotaidon avulla.