New Automation Technology

Beckhoff toimittaa avoimia automaatiojärjestelmiä, jotka pohjautuvat PC-pohjaiseen ohjaustekniikkaan. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa kenttäväyläkomponentit, liikkeenohjaustuotteet, teollisuus-PC:t ja ohjauspaneelit sekä automaatiosovelluksien ohjelmistot. Eri ryhmien tuotteita voidaan käyttää erillisinä komponentteina, tai ne voidaan integroida täydellisiksi ohjausjärjestelmiksi. Beckhoffin tuotteita ja järjestelmäratkaisuja käytetään maailmanlaajuisesti monenlaisissa sovelluksissa nopeista työstökeskuksista aina älykkääseen rakennusautomaatioon.


Beckhoff Suomessa

Hyvinkäällä sijaitsevan pääkonttorin lisäksi, toimintaa on Tampereella, Seinäjoella, Oulussa sekä Tallinnassa. Yhtiön toiminta-alue on Suomi ja Viro. Kaikissa konttoreissa ovat edustettuina myynti, tekninen tuki, koulutus, tuotekehitys, sovellukset ja huolto. Näiden lisäksi Hyvinkäällä sijaitsee varasto. Beckhoff on toiminut Suomessa vuodesta 1986, ensin edustajan välityksellä ja vuodesta 2000 Beckhoff-yhtiönä.

Beckhoff Automation

Pääkonttori Verl, Saksa

916 million € (+13 %)
Liikevaihdon kehitys 2018
4,300
Työntekijöitä maailmanlaajuisesti
38
Tytäryhtiöitä maailmanlaajuisesti
22
Toimipaikkoja Saksassa
yli 75
Jälleenmyyjiä maailmanlaajuisesti
Liikevaihdon kehitys 

Liikevaihdon kehitys

Edustajia ympäri maailmaa kaikissa maanosissa
Edustajia ympäri maailmaa kaikissa maanosissa

Beckhoff Automation GmbH & Co. KG:n pääkonttori sijaitsee Verlissä, Saksassa. Kaikki keskeisimmät toiminnot, kuten tuotekehitys, tuotanto, hallinto, myynti, markkinointi, tuotetuki, huolto ja asiakaspalvelu on keskitetty Verliin. Voimakkaasti kasvava kansainvälinen toiminta tapahtuu tytäryhtiöiden kautta. Beckhoffin yhteistyökumppanit edustavat lisäksi yli 75 maassa ympäri maailmaa.

PC-pohjainen ohjaus
PC-pohjainen ohjaus

Jatkuvan tuotekehityksen tuloksena syntyneet innovatiiviset tuotteet ja ratkaisut ovat muodostaneet vahvan pohjan Beckhoffin menestykselle.
Beckhoffin innovatiivinen PC-pohjainen ohjaustekniikka yhdessä Lightbus järjestelmän, väyläterminaalien ja TwinCAT automaatio-ohjelmiston kanssa edustavat kulmakiviä nykyaikaisessa automaatiotekniikassa ja ovat tulleet yleisesti hyväksytyiksi korkean suorituskyvyn vaihtoehdoiksi perinteiselle ohjaustekniikalle. Reaaliaikainen Ethernet ratkaisu, EtherCAT mahdollistaa korkean suorituskyvyn ja edistyksellisyyden uuden sukupolven ohjauskonsepteille.